JEUGDTRAINER(S) GEZOCHT

Voor het komende seizoen zoekt Marvo’76 jeugdtrainers voor de Mini’s (6-11 jaar), C-jeugd (12-14 jaar) en B-jeugd (14-15 jaar). De jeugd heeft de toekomst! Wij zijn trots op onze jeugdteams, zij vormen de basis van onze vereniging!

Wij zoeken personen die bij voorkeur ervaring hebben als jeugdtrainer of personen die volleybalervaring hebben en bereid zijn om een Nevobo basistrainingscursus te volgen. Maar wat net zo belangrijk is, is dat het je leuk lijkt en dat je enthousiast wordt om onze jeugd kennis te laten maken met het volleybalspel. Jij bent degene die de kinderen de basis van het volleybal aanleert, zodat zij in de toekomst uitgroeien tot ervaren volleyballers!

De C en B-jeugd spelen wekelijks wedstrijden. Als trainer bereid je hen ook voor op wedstrijden en beginnen ze met systeemvolleybal. Kun jij met jouw trainingen deze teams naar een mooie eindplek in de competitie laten eindigen? Dan is dit een mooie uitdaging!

Op dit moment spelen alle jeugdteams op de woensdagavond. Komt dit je niet goed uit, maar ben je wel enthousiast? Dan willen wij in een goed gesprek kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij bieden je de mogelijkheid om op jouw manier trainingen in te vullen. Je krijgt als trainer op basis van je trainingsuren in overleg een goede vergoeding. Daarnaast bieden we je eventueel een Nevobo trainerscursus aan, die wij als vereniging vergoeden. Marvo’76 is een kleine en betrokken vereniging, waar het plezier van het volleybal voorop staat. We hebben jaarlijks verschillende activiteiten op het programma staan. Wees welkom om ook bij deze activiteiten aan te sluiten!

Ben jij na het lezen van dit bericht enthousiast geworden om trainer te worden van onze jeugd? Ga jij de uitdaging aan? Neem dan contact op via: info@marvo76.nl en dan gaan wij, onder het genot van een kop koffie, graag met jou in gesprek! Ben jij geen trainer, maar ken je wel iemand? Graag! Wij staan open voor alle tips!