KERSTTOERNOOI 2022 – INSCHRIJVING GEOPEND!

Kersttoernooi 2022

Na twee jaren waarin het Kersttoernooi niet door kon gaan, ziet het er naar uit dat wij in december 2022 weer een spectaculair Kersttoernooi kunnen organiseren! Jullie hebben al een voorproefje gehad afgelopen voorjaar bij een eenmalig Poastoernooi!

Op zondag 18 december zal het Kersttoernooi 2022 plaatsvinden in de BMV Mariënvelde! Nog eventjes lekker sporten vóór het kerstdiner? Nog eventjes indruk maken op je (schoon)familie voor de kerstdagen? Geef je dan snel op! Volleybal samen met je familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s! Volleybalervaring is geen ‘must’!

De inschrijving voor het Marvo kersttoernooi is geopend! Wil je je opgeven? Download dan dit Inschrijfformulier Marvo kersttoernooi 2022 (doet de link het niet? Open de website in een andere browser) en vul deze volledig in. Stuur het ingevulde inschrijfformulier naar het onderstaande emailadres.

Voor meer informatie en / of opgave kun je contact op nemen met de organisatie per mail: marvo76kersttoernooi@gmail.com.

Heb je nog vragen over het kersttoernooi? Dan kun je een mail sturen naar het bovenstaande mailadres.

Let wel: opgave is mogelijk tot zondag 11 december, waarbij het principe VOL=VOL wordt gehanteerd! Dus geef je snel op!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS VOLLEYBAL!