KERSTTOERNOOI 2023 – INSCHRIJVING GEOPEND!

Kersttoernooi 2023

De bladeren vallen van de bomen, de wintertijd is ingegaan: Het Marvo Kersttoernooi 2023 komt eraan!

Op zondag 17 december zal het Kersttoernooi 2023 plaatsvinden in de BMV Mariënvelde! Nog eventjes lekker sporten vóór het kerstdiner? Nog eventjes indruk maken op je (schoon)familie voor de kerstdagen? Geef je dan snel op! Volleybal samen met je familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s! Volleybalervaring is geen ‘must’!

De inschrijving voor het Marvo kersttoernooi is geopend! Wil je je opgeven? Download dan het onderstaande bestand (doet de link het niet? Open de website in een andere browser) en vul deze volledig in. Stuur het ingevulde inschrijfformulier naar het onderstaande emailadres.

Voor meer informatie en / of opgave kun je contact op nemen met de organisatie per mail: marvo76kersttoernooi@gmail.com.

Heb je nog vragen over het kersttoernooi? Dan kun je een mail sturen naar het bovenstaande mailadres.

Let wel: opgave is mogelijk tot zondag 10 december, waarbij het principe VOL=VOL wordt gehanteerd! Dus geef je snel op!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS VOLLEYBAL!