Commissies

Om onze jaarlijkse Marvo-activiteiten in goede banen te leiden, hebben we verschillende activiteitencommissies die de organisatie op zich nemen. Lijkt het je leuk om een keer mee te kijken tijdens een vergadering van één van de onderstaande commissies? Of nog beter, lijkt het je leuk om mee te helpen met het organiseren van één van onze activiteiten? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste organisatoren! Stuur een mail naar info@marvo76.nl ! Je mag ook gerust een keer meekijken tijdens een vergadering!

MarvoBeach-commissie
De MarvoBeach-commissie organiseert jaarlijks  de MarvoBeach, hét beachvolleybaltoernooi in de regio! Een greep uit de werkzaamheden: 3/4 keer per jaar vergaderen, sponsoren benaderen, contact maken met horeca voor drank en eten, teamaanmeldingen en contact onderhouden met de teams, tijdens het toernooi overzicht houden en ervoor zorgen dat het toernooi in goede banen verloopt.

De MarvoBeach-commissie bestaat uit de volgende personen:
Jeroen Wieldraaijer
Frank Rietberg
Ellis Rietberg
Peter Kolkman
Riet Kolkman
Mathieu Groote Haar
Jarnick Maarse

Activiteitencommissie MarvoBeach
Voor de opbouw van het MarvoBeach-weekend zijn er vrijwilligers nodig. De activiteitencommissie van de MarvoBeach plant de vrijwilligers in voor de MarvoBeach en organiseert de verkoop van eten en drinken in het “kraampje” op de Beach.
Een greep uit de werkzaamheden: 3/4 keer vergaderen, de vrijwilligersschema’s maken voor de opbouw en afbraak van het toernooi, het inplannen van vrijwilligers tijdens het toernooi,  de inkopen voor het eetkraampje en zorgt voor materiaal. Tijdens het weekend de vrijwilligers aansturen.

De activiteitencommissie MarvoBeach bestaat uit de volgende personen:
Linda Dijkman
Robert Baks

Kersttoernooi-organisatie
Op de laatste zondag vóór Kerst wordt het jaarlijkse Kersttoernooi georganiseerd, een leuke dag vol “kerstvolleybalplezier” voor volleyballers en niet-volleyballers. De laatste jaren is het toernooi steeds succesvoller geworden! De organisatie van het toernooi zorgt ervoor dat op deze dag alles op rolletjes verloopt!
Een greep uit de werkzaamheden: 3/4 keer vergaderen, teamaanmeldingen verwerken, contact onderhouden met deelnemende teams, prijzen inkopen, contact onderhouden met de BMV, organiseren geluidsinstallatie, versieren sporthal, verwerken uitslagen tijdens het toernooi, prijsuitreiking houden.

De Kersttoernooi-organisatie bestaat uit:
Jarnick Maarse
Frank Rietberg

Activiteitencommissie Oliebollenactie
In de koude decembermaand organiseren wij onze jaarlijkse oliebollenactie, waarbij de Marvo-jeugd heel Mariënvelde doortrekken om langs de deuren te gaan om onze overheerlijke “volleybollen” te verkopen. Ook deze activiteit vergt de nodige organisatie.
Een greep uit de werkzaamheden: 3/4 keer vergaderen, inkopen van de oliebollen (en mogelijk andere lekkernijen), inplannen van de ouders om mee te helpen rijden, inplannen van de “oliebol-inpak-vrijwilligers”, op de dag zelf: aansturen van ouders en kinderen, verkoop van oliebollen in de BMV.

De activiteitencommissie Oliebollenactie bestaat uit de volgende personen:
Lotte Krabben
Robert Baks
Simone Hesselink
Gerrie Sielias