MARVOBEACH 2024 – INSCHRIJVING GEOPEND!

Traditiegetrouw in het weekend vóór de Zwarte Cross organiseert volleybalvereniging Marvo ’76 hét beachevenement van de Achterhoek. In het weekend van 12, 13 en 14 juli vindt de 27e editie van de MarvoBeach plaats. De inschrijving is geopend! Het terrein aan de Waalderweg 7 wordt omgetoverd tot een heuse ‘beach-sahara’ waar op vijf velden gespeeld kan worden. Verder zal de omgeving van de BMV worden ingericht als een gezellig strandpaviljoen met een tent, een bar voor een hapje en een drankje en een BBQ op de zondagmiddag/avond. Teams kunnen zich tot maandag 24 juni inschrijven voor deelname.

Het programma

Vrijdag 12 juli

Bedrijventoernooi
Ook dit jaar organiseren wij weer een bedrijventoernooi op de vrijdagavond waarbij bedrijven spelen voor de wisselbeker! Wil je samen met de collega’s van jouw bedrijf of organisatie aan teambuilding doen? Of je collega’s op een andere manier kennen? Dan is het bedrijventoernooi voor jou! Starttijd: rond 18:00 uur. Bedrijven/organisaties kunnen zich opgeven en spelen 4 tegen 4. Teams die meedoen schrijven zich in voor een arrangement met vier rondes hapjes, mogelijkheid tot promotie op het toernooi en 24 consumptiemuntjes voor drank. Na afloop van het bedrijventoernooi is er een beachparty met cocktails! Zo kun jij de avond lekker afsluiten en het weekend goed beginnen!

Zaterdag 13 juli

2 tegen 2 toernooi
Op zaterdag 13 juli starten wij in de ochtend met het 2 tegen 2 toernooi. Deze competitie is speciaal bedoelt voor fanatieke dames en herenteams, waarbij het gemiddelde niveau tussen divisie en 1e klasse ligt!

Jeugd
Ook op de zaterdagochtend speelt de jeugd in competitievorm met elkaar. Van de mini’s (6 tot 12 jaar) tot aan de A-jeugd tot 18 jaar! Zit jij niet op volleybal, maar wil je meedoen? Dat kan! Verzamel jouw team en geef je op!

BeachCup
In de middag wordt er weer gestreden om de felbegeerde BeachCup, waarbij prestatiegerichte dames en herenteams het tegen elkaar opnemen. Deze competitie is bedoeld voor competitiespelers, waarbij het niveau gemiddeld rond de 1e en 2e klasse ligt en gespeeld wordt in teams van 3 personen.

Zondag 14 juli

Zoals ieder jaar staat de zondag in het teken van recreatief beachvolleybal waarbij familieteams en vriendenteams het tegen elkaar opnemen. Samen met je familie, vrienden, buren, kennissen eens een potje beachvolleyballen? Schrijf je dan snel in! Heren- en damesteams spelen in de ochtend 3 tegen 3. In de middag is er een gemixte competitie waarbij er 4 tegen 4 wordt gespeeld. Aan het eind van de middag sluiten wij de MarvoBeach weer traditiegetrouw af met een lekkere BBQ!

BBQ
Na afloop van het zondagprogramma biedt Marvo ’76 de mogelijkheid om gezamenlijk met je team en supporters/ vrienden/ familie te barbecueën (reserveren vereist).

Inschrijven
De inschrijving is geopend! Teams kunnen zich tot maandag 24 juni inschrijven, verzamel dus snel je team en schrijf je in! VOL=VOL. De inschrijfgelden per team zijn:

Bedrijventoernooi: € 150
2×2 toernooi en jeugd: € 15.
Beach Cup en recreatief zondagochtend dames /heren: € 20
Mixed recreatief zondagmiddag € 25.

Om in te schrijven voor toernooi en/of BBQ, klik dan op de volgende link: Inschrijfformulier MarvoBeach 2024(indien het niet lukt om het inschrijfformulier te openen, probeer het dan met een andere internetbrowser).

Of scan de onderstaande QR-code:

Voor meer informatie/volg ons op Instagram en Facebook “MarvoBeach” of mail naar:  marvo76toernooi@gmail.com

See you on the Beach!