Mariënvelde ontvangt 75 beach volleybal teams

De Mariënveldse volleybalvereniging Marvo ’76 gaat weer een sportief en gezellig weekeinde tegemoet. In totaal zullen 75 teams aantreden tijdens het 22e Beach volleybaltoernooi op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli.

Het beachvolleybal-toernooi blijft het jaarlijks terugkerende hoogtepunt voor Marvo’76. Niet alleen bezorgen deze toernooidagen ons veel plezier en gezelligheid, ook het organiseren op zich versterkt ons verenigingsgevoel. Vele Marvo-leden zijn immers in meer of mindere mate betrokken bij dit evenement. Het gehele evenement is vrij toegankelijk.

Deelnemers, supporters, sponsoren en overige belangstellenden zijn deze dagen van harte welkom rondom het Kerkplein en BMV gebouw in Mariënvelde. Tussen onderstaande tijden worden er wedstrijden gespeeld:

  • Vrijdag 6 Juli, 18:00-22:00u., 2×2
  • Zaterdag 7 juli, 09:00-16:30u., jeugd B/C/D in de morgen en Beach Cup (Nevobo-competitiespelers) in de middag.
  • Zondag 8 juli, 09:00-18.00u., dames / heren recreatief in de morgen en mixed recreatief in de middag.

Download hier het programmaboekje 2018. Hierin kun je pouleindeling en tijden terugvinden.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op facebook www.facebook.com/marvobeach.