Marvo kersttoernooi 2018

Ook dit jaar wordt er weer een Marvo kersttoernooi georganiseerd, en wel op zondag 23 december. We hopen dit jaar op een goed bezocht toernooi, waarbij veel teams zich gaan opgeven. Volleybalervaring is geen pré. Dus nodig je familie/vrienden/kennissen uit en doe mee! Het toernooi zal plaatsvinden in de BMV in Mariënvelde.

De inschrijving voor het Marvo kersttoernooi is geopend! Wil je je opgeven? Download dan dit inschrijfformulier en vul deze volledig in. Stuur het ingevulde inschrijfformulier naar het onderstaande emailadres.

Voor meer informatie en / of opgave kun je contact op nemen met de organisatie per mail: marvo76kersttoernooi@gmail.com

Heb je nog vragen over het kersttoernooi? Dan kun je een mail sturen naar het bovenstaande mailadres of telefonisch contact opnemen met Jarnick Maarse: 0681384183.

Let wel: opgave is mogelijk tot 10 december, waarbij tevens het principe “vol = vol” geldt. Dus geef je tijdig op!

All I want for Christmas is volleyball!