MARIËNVELDE ONTVANGT 77 BEACH VOLLEYBAL TEAMS

De Mariënveldse volleybalvereniging Marvo ’76 gaat weer een sportief en gezellig weekeinde tegemoet. In totaal zullen 77 teams aantreden tijdens het 23e Beach volleybaltoernooi op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli.

Het beachvolleybal-toernooi blijft het jaarlijks terugkerende hoogtepunt voor Marvo’76. Niet alleen bezorgen deze toernooidagen ons veel plezier en gezelligheid, ook het organiseren op zich versterkt ons verenigingsgevoel. Vele Marvo-leden zijn immers in meer of mindere mate betrokken bij dit evenement. Het gehele evenement is vrij toegankelijk.

Deelnemers, supporters, sponsoren en overige belangstellenden zijn deze dagen van harte welkom rondom het Kerkplein en BMV gebouw in Mariënvelde. Tussen onderstaande tijden worden er wedstrijden gespeeld:

  • Vrijdag 12 Juli, 17.30-22.00u., 2×2 Heren
  • Vrijdag 12 Juli, 18.00-22.00u., 2×2 Dames
  • Zaterdag 13 juli, 09:00-17:00u., jeugd B/C/D in de morgen en Beach Cup (Nevobo-competitiespelers) in de middag.
  • Zondag 14 juli, 09:00-17.00u., dames / heren recreatief in de morgen en mixed recreatief in de middag.

Zondag middag aansluitend op het Beach volleybal toernooi biedt Marvo ’76 de mogelijkheid om gezamenlijk met je team en supporters/ vrienden/ familie te barbecueën (reserveren vereist).

Voor programmaboekje met informatie (o.a over exacte tijden/poule indeling), download dan volgende link: Programmaboekje MarvoBeach 2019

Toevoegingen aan programmaboekje: De poule indeling bij de heren 2×2 op vrijdagavond is nog gewijzigd. De heren beginnen nu om half 6  (teams hebben hier een mail over gehad).  Ook bij de jeugd op zaterdag morgen zijn nog wijzigingen door gevoerd ivm een foutje in het programma (teams hebben hier een mail over gehad).

Zijn er nog vragen mail dan naar  marvo76toernooi@gmail.com

Allemaal veel succes. See you on the Beach!!