UITSLAG MARVO BEACH VOLLEYBAL TOERNOOI

Voor de 23e keer organiseerde volleybalvereniging Marvo’76 in het weekend van 12, 13 en 14 juli een beachvolleybaltoernooi op het Kerkplein en BMV parkeerplaats in Mariënvelde. In totaal deden er 77 teams mee.

Vrijdag avond begonnen we met het onderdeel 2 tegen 2. Deze klasse, met divisie spelers, is voor de echte fanatiekeling natuurlijk een fantastisch Beach onderdeel.

Zaterdagmiddag streden de competitiespelers om de Marvo-Beach-Cup. Bij deze meer prestatiegerichte teams ging het er fanatiek, maar sportief aan toe. De Beach-Cup wisselbokaal ging bij de dames naar het team “Midimi”. Bij de heren won  “Grol1” (net als vorig jaar). De zondag stond geheel in het teken van de recreatieve teams, zowel heren, dames als mix.

Volleybal vereniging Marvo‘76 wil alle deelnemers bedanken voor hun inzet en sportiviteit, alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage en alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp en harde werken voor, tijdens en na het toernooi. Foto’s zijn terug te vinden op Facebook “MarvoBeach”.

De winnaars in de verschillende klassen waren:

  • 2×2 Dames: “Florien & Leonie”
  • 2×2 Heren: “Kom op Yuri”
  • Jeugd B/C: “Longa 59 MB1-2”
  • Jeugd C: “Beach Squad”
  • Beach-Cup Dames: “Midimi”
  • Beach-Cup Heren: “Grol1”
  • Dames recreatief: “SV Halvo”
  • Heren recreatief: “De oudjes”
  • Mixed recreatief: “De schattige Bierbuikjes”