MARVO KERSTTOERNOOI 22 DECEMBER 2019

Na het spectaculaire succes van afgelopen jaar wordt er ook dit jaar het Marvo Kersttoernooi georganiseerd! Op zondag 22 december zal het Kersttoernooi 2019 plaatsvinden in de BMV Mariënvelde! Nog eventjes lekker sporten vóór het kerstdiner? Nog eventjes indruk maken op je (schoon)familie voor de kerstdagen? Geef je dan snel op! Volleybal samen met je familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s! Volleybalervaring is geen ‘must’!

De inschrijving voor het Marvo kersttoernooi is geopend! Wil je je opgeven? Download dan dit inschrijfformulier (klik op inschrijfformulier) en vul deze volledig in. Stuur het ingevulde inschrijfformulier naar het onderstaande emailadres.

Voor meer informatie en / of opgave kun je contact op nemen met de organisatie per mail: marvo76kersttoernooi@gmail.com

Heb je nog vragen over het kersttoernooi? Dan kun je een mail sturen naar het bovenstaande mailadres of telefonisch contact opnemen met Jarnick Maarse: 0681384183.

Let wel: opgave is mogelijk tot maandag 9 december, waarbij het principe VOL=VOL wordt gehanteerd! Dus geef je snel op!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS VOLLEYBAL!