MARVO76 Bardiensten 2020

Ook in 2020 gaat Marvo 76 bardiensten in de BMV uitvoeren.  We willen ons steentje bijdragen om het BMV gebouw draaiende te houden. Verder is het ook een activiteit die geld oplevert voor de Marvo kas. We hebben een schema samengesteld tot eind 2020 met toevoeging van namen en tijden.

Indien dit de eerste keer is dat je bardienst draait zal je eerst ingewerkt worden. Mocht je niet kunnen, zorg je zelf voor een vervanger uit je team, kennis, familielid etc, maar het is dan wel verantwoordelijkheid van diegene die vermeld staat dat er die avond iemand is. Wijzigingen geef je door aan  Annick Stegers, zij zal deze in het overzicht barvrijwilligers BMV opnemen, zodat voor iedereen achter de bar duidelijk is wie er die avond dienst heeft.

Hier de gegevens van Annick: ajjstegers@gmail.com

Klik op onderstaande link om de vrijwilligers lijst te bekijken tot eind 2020.