MARVO 76 BEACHTOERNOOI 2021

We zijn terug van weggeweest! Op zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021 vindt het 24e MarvoBeach toernooi plaats! Dit keer vindt het niet plaats op de “Mariënveldse sahara” op het kerkplein en vóór de BMV, maar wijken wij uit naar de “vruchtbare groene gronden” van het eerste voetbalveld! Back to memorylane, want de eerste edities van het Marvo beachvolleybaltoernooi werden ook gespeeld op gras.

Het beachtoernooi zal kleinschaliger zijn dan voorgaande edities. Wacht daarom niet te lang met inschrijven! Er zijn beperkte plekken, “vol-is-vol”! Teams kunnen zich tot en met zondag 20 juni inschrijven.

Het programma

Op zaterdagochtend starten we met het 2 x 2 toernooi. In deze klasse is er een dames en heren poule, waarin we 2 tegen 2 spelen. Deze klasse op de MarvoBeach is voor de echte fanatiekeling een fantastische onderdeel!
Ook zal er op de zaterdagochtend de gelegenheid zijn voor de jeugd om te spelen (mini’s (circulatievolleybal niv. 5 & 6) en de ABC jeugd tot 18 jaar) in teams van 4 spelers.

Zaterdagmiddag wordt er gestreden om de “Marvo-Beach-Cup”. In die klasse spelen de meer prestatiegerichte dames- en herenteams en wordt er nauwer volgens de regels gespeeld. Dit is bedoeld voor competitiespelers, waarbij het niveau gemiddeld rond de 1e – 2e   klasse ligt en gespeeld wordt in teams van 3 personen.

De zondag staat geheel in het teken van recreatief beachvolleybal voor bedrijven-, vrienden- en familieteams. Heren- en damesteams spelen 3 tegen 3, mixed teams spelen 4 tegen 4.

De inschrijfgelden zijn: mini’s, ABC-jeugd en 2×2 toernooi €15, Beach Cup & recreatief dames /heren €20 en mixed recreatief €25.

Zondag 11  juli BBQ: Na afloop van het zondag programma biedt Marvo ’76 de mogelijkheid om gezamenlijk met je team en supporters/ vrienden/ familie te barbecueën voor €12,50 per persoon (reserveren vereist, zie inschrijfformulier).

De inschrijving is geopend

Om in te schrijven voor toernooi en/of BBQ, download dan volgende link: Inschrijfformulier_MarvoBeach_2021

Voor meer informatie mail ons dan via: marvo76toernooi@gmail.com
Of volg ons via social media:
Facebook: https://www.facebook.com/marvobeach
Instagram: @marvobeach