MARVO KERSTTOERNOOI 2021!

Kersttoernooi 2021

Terug van weggeweest, het Kersttoernooi 2021! Op zondag 19 december zal het Kersttoernooi 2021 plaatsvinden in de BMV Mariënvelde! Nog eventjes lekker sporten vóór het kerstdiner? Nog eventjes indruk maken op je (schoon)familie voor de kerstdagen? Geef je dan snel op! Volleybal samen met je familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s! Volleybalervaring is geen ‘must’!

De inschrijving voor het Marvo Kersttoernooi is geopend! Wil je je opgeven? Download dan het  inschrijfformulier en vul deze volledig in (klik op inschrijfformulier om deze te downloaden, het kan zijn dat deze niet opent vanwege beveiliging. Wanneer dit gebeurt open het bestand dan in een andere browser of klik op rechtermuisknop –> Link opslaan als). Stuur het ingevulde inschrijfformulier naar het onderstaande emailadres. Voor meer informatie en / of opgave kun je contact op nemen met de organisatie per mail:  marvo76kersttoernooi@gmail.com.

Heb je nog vragen over het kersttoernooi? Dan kun je een mail sturen naar het bovenstaande mailadres.

Let wel: opgave is mogelijk tot en met vrijdag 10 december, waarbij het principe VOL=VOL wordt gehanteerd! Dus geef je snel op!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS VOLLEYBALL!