MARVO POASTOERNOOI 2022!

Jammer genoeg kon het Kersttoernooi in 2021 niet doorgaan, dus maken we er een mooi Poastoernooi van! Op zondag 10 april zal het Poastoernooi 2022 plaatsvinden in de BMV Mariënvelde! Nog eventjes lekker sporten vóór de paasbrunch? Nog eventjes indruk maken op je (schoon)familie voor de paasdagen? Geef je dan snel op! Volleybal samen met je familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s! Volleybalervaring is geen ‘must’!

De inschrijving voor het Marvo Poastoernooi is geopend! Wil je je opgeven? Download dan dit inschrijfformulier en vul deze volledig in. Stuur het ingevulde inschrijfformulier naar het onderstaande emailadres.

Voor meer informatie en / of opgave kun je contact op nemen met de organisatie per mail: marvo76kersttoernooi@gmail.com.

Heb je nog vragen over het kersttoernooi? Dan kun je een mail sturen naar het bovenstaande mailadres of telefonisch contact opnemen met Jarnick Maarse: 0681384183.

Let wel: opgave is mogelijk tot zondag 3 april, waarbij het principe VOL=VOL wordt gehanteerd! Dus geef je snel op!

ALL I WANT FOR EASTER IS VOLLEYBALL!